Manifest Your Dream Life

1 zi
0 Şedinţe
0 Înscris
(0 Evaluări)

Prezentare generală

 

Ai simțit vreodată că zilele trec una după alta, iar tu rămâi blocat în aceeași rutină, fără să vezi schimbările pe care ți le dorești cu adevărat?

 Transformă-ți Visele în Realitate cu Programul de o zi

MANIFEST YOUR DREAM LIFE‘!

Un program unic de o zi care te va ghida pas cu pas spre realizarea visurilor tale.
Nu mai lăsa timpul să treacă fără să acționezi pentru ceea ce îți dorești cu adevărat.le trec una după alta, iar tu rămâi blocat în aceeași rutină, fără să vezi schimbările pe care ți le dorești cu adevărat?

Programează-te acum gratuit la o întalnire one-to-one cu lăcrămioara marița și te va informa de tot ce ține de programul ”manifest your dream life”

Te-ai trezit dimineața cu sentimentul că potențialul tău este neexploatat și că visele tale par inaccesibile?

Ești obosit să vezi alți oameni realizându-și aspirațiile, în timp ce tu te simți prins într-un cerc vicios al amânării și nesiguranței?

Poate că ai încercat diverse metode pentru a-ți îmbunătăți viața, dar nimic nu pare să funcționeze. Frustrarea crește, iar speranța scade.

Te-ai întrebat vreodată dacă există un mod mai bun, o cale clară și eficientă de a-ți transforma visele în realitate?

E timpul să îți dai seama că nu ești singur în această luptă.

Mulți dintre noi ne confruntăm cu aceleași provocări și obstacole.

Dar adevărata diferență este făcută de acțiunile pe care le luăm și de resursele pe care le folosim.

Nu lăsa îndoielile și temerile să îți dicteze viitorul. Ești la un pas distanță de schimbarea pe care ți-o dorești cu adevărat.

Probabil că te întrebi ce implică programul “MANIFEST YOUR DREAM LIFE”​

“MANIFEST YOUR DREAM LIFE” este în primul rând un program de o zi în prin care la finalul programului vei avea dream chart-ul vieții tale care te va ghida spre descoperirea și realizarea visurilor tale.

Iată ce îți ofer prin programul de o zi ,, Manifest your dream life”:

 1. Identificarea Visurilor:
  Înainte de a putea manifesta ceea ce îți dorești, trebuie să știi cu precizie ce vrei. Voi lucra împreună cu tine pentru a-ți clarifica visele și aspirațiile, transformându-le în obiective concrete.
 2. Planificare Strategică:
  Odată ce știi ce vrei, te voi ajuta să-ți creezi un plan de acțiune detaliat. Fiecare pas va fi gândit astfel încât să te apropie de visul tău.
 3. Tehnici de Manifestare:
  Vei învăța metode și tehnici dovedite de manifestare care au ajutat sute de oameni să își transforme visele în realitate. Aceste tehnici sunt bazate pe principii științifice și spirituale.
 4. Sprijin Continuu:
  Pe parcursul programului, vei beneficia de sesiuni de coaching individuale și de grup, unde vei putea discuta provocările cu care te confrunți și vei primi îndrumări personalizate.
 5. Comunitatea ‘MANIFEST YOUR DREAM LIFE’:
  Alăturându-te programului, devii membru al unei comunități de oameni dedicați, care, la fel ca tine, sunt pe drumul spre realizarea visurilor. Acest sprijin reciproc și schimbul de experiențe pot fi esențiale în călătoria ta.
 6. Resurse Suplimentare:
  Pe lângă programul intensiv de o zi, vei avea acces la o serie de resurse: cărți, webinarii, ateliere și materiale exclusive care îți vor oferi cunoștințele și inspirația necesară pentru a avansa.

Ce îți aduce cu adevărat programul ‘MANIFEST YOUR DREAM LIFE’?​

Într-o lume plină de informații și resurse, este esențial să știi ce te așteaptă atunci când investești timp și energie într-un program.

Așadar, ce diferențiază “MANIFEST YOUR DREAM LIFE” de alte programe și cum te va ajuta să îți transformi viața?

Iată ce vei obține într-o singură zi:

 1. Claritate și Viziune:
  Vei avea o imagine clară asupra visurilor și obiectivelor tale, eliminând confuzia și sentimentul de a fi pierdut în propria viață.
 2. Instrumente Practice:
  Nu doar teorie, ci metode concrete și tehnici pe care le poți aplica imediat pentru a vedea rezultate.
 3. Încredere în Propria Persoană:
  Prin exercițiile practice şi sesiunile intensive vei construi o încredere solidă în tine și în capacitatea ta de a-ţi manifesta visele.
 4. Conexiune Autentică:
  Vei face parte dintr-o comunitate de oameni care împărtășesc aceleași aspirații, oferindu-ți sprijin și încurajare.
 5. Acces la Expertiză:
  Beneficiezi de experiența și cunoștințele mele, eu am parcurs aceeași călătorie și am reuşit să ajung la transformarea dorită.
 6. Dezvoltare Continuă:
  Programul este conceput pentru a te susține în evoluția ta, oferindu-ți resurse și materiale actualizate pentru creșterea ta continuă.
 7. Rezultate Tangibile:
  Nu doar promisiuni, ci schimbări reale și măsurabile în viața ta, pe măsură ce aplici principiile și tehnicile învățate.

Înarmat cu aceste beneficii, vei fi pregătit să îți asumi controlul asupra destinului tău și să îți manifesti viața visată.

Ce pierzi dacă nu te înscrii în program?​

 1. Oportunitatea de Claritate:
  Fără acest program, s-ar putea să continui să te simți pierdut sau confuz în privința direcției tale în viață, fără o viziune clară asupra a ceea ce îți dorești cu adevărat.
 2. Accesul la Tehnici Eficiente:
  Vei rata șansa de a învăța metodele și tehnicile dovedite care au ajutat sute de oameni să își transforme visele în realitate.
 3. Sprijinul unei Comunități:
  Fără a fi parte din program, vei pierde conexiunea cu o comunitate de indivizi care împărtășesc aceleași aspirații și care pot oferi sprijin și încurajare.
 4. Expertiza Lăcrămioarei Marița:
  Vei rata șansa de a beneficia de experiența și cunoștințele unei persoane care a parcurs aceeași călătorie și a ajuns la transformarea dorită.
 5. Dezvoltare Personală Accelerată:
  În loc să îți petreci ani de zile încercând să descoperi singur răspunsurile, vei pierde accesul la un program structurat care te poate ghida eficient spre succes.
 6. Încredere și Autenticitate:
  Fără instrumentele și tehnicile adecvate, s-ar putea să continui să te lupți cu nesiguranțele și să îți fie greu să îți trăiești viața într-un mod autentic.
 7. Rezultate Tangibile:
  În loc să vezi schimbări reale și măsurabile în viața ta, s-ar putea să te simți blocat în aceeași rutină, fără progres vizibil.
 8. Investiție în Tine Însuți:
  A nu te înscrie în program înseamnă a rata o oportunitate valoroasă de a investi în dezvoltarea ta personală și în viitorul tău.
 9. Transformare și Vindecare:
  Vei pierde șansa de a te angaja într-un proces profund de transformare și vindecare, care poate aduce pace și împlinire în viața ta.
 10. Sentimentul de Regret:
  Peste ani, s-ar putea să te uiți înapoi și să regreți că nu ai luat măsuri atunci când aveai ocazia, lăsând visele și aspirațiile tale nerealizate.

Alegerea de a te înscrie în “MANIFEST YOUR DREAM LIFE” poate fi decizia care îți schimbă viața. Nu lăsa oportunitatea să îți scape printre degete.

10:00-13:00 SESIUNEA 1 ANALIZA-  THE PAST
10:00-10:30 Să ne cunoaștem!
10:30-11:30 De ce să analizezi?

De ce să planifici?

11:30-11:45 Coffe Break
11:45-12:45 Analiza anului trecut lucru individual pe fise
12:45-13:00 Conștientizări,concluzii,lecții
13:00-14:00 PAUZA DE PRÂNZ
14:00-19:00 SESIUNEA a 2 a PLANIFICARE-  THE FUTURE
14:00-16:30 Designul vietii mele lucru individual pe fise
16:30-16:45 Coffe Break
16:45-18:00 Dream Chart-ul meu
18:00-18:15 Meditație pentru Manifestare
18:15-18:45 Feedback,concluzii
18:45-19:00 Zborul

Programează-te acum gratuit la o întalnire one-to-one cu lăcrămioara marița și te va informa de tot ce ține de programul ”Manifest your dream life” ​

Îndrăznește să strălucești!🌞

Avatar utilizator

Lăcrămioara Marița

8 Recenzii
2 Persoane
6 Cursuri
0.0
0 evaluări
5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stele
0%

Fii primul care lasă o recenzie "Manifest Your Dream Life"

Cursuri asemănătoare