Workshop 💎Descoperă-ți VALORILE personale💎

3 ore
0 Şedinţe
0 Înscris
(3 Evaluări)

Prezentare generală

💎Descoperă-ți VALORILE personale 💎

🎯Ti-ai propus vreodată măcar un obiectiv, l-ai planificat în detaliu și totuși când a fost nevoie să faci acțiunile care să te ducă acolo , ai continuat să-ți faci rutina zilnică ?
Si poate ai amânat la nesfârșit momentul în care chiar să faci ce știi că e de făcut .

🤷🏻‍♀Cum ți-ai explicat asta ?

Ei bine , fiecare din noi avem o axă centrală a ființei, în jurul căreia ne organizăm viața , conștient sau inconștient. Această axă conține o ierarhie unică de valori, de lucruri concrete pe care le prețuim real, adică se văd în FAPTELE noastre, nu în declarații .

A trăi în valorile tale cele mai importante înseamnă:
✨Sa ai o viziune legată de valorile tale
✨Să faci acele lucruri pe care le simți importante și te împlinesc
✨ Ești motivat din interior
✨Nu e nevoie ca cineva să-ți reamintească să faci o acțiune
✨ Faci acțiuni concrete către viziune
✨Ai un plan și îl urmezi cu ușurință
✨Ai focus și disciplină în acțiunile tale.

Cunoașterea valorilor personale este esențială din mai multe motive:

 1. Ghid pentru luarea deciziilor: Valorile personale funcționează ca un set de principii și standarde care îți ghidează deciziile și acțiunile. Cunoscându-ți valorile, poți lua decizii mai înțelepte și mai congruente cu ceea ce contează cel mai mult pentru tine.
 2. Autenticitate: Conștientizarea valorilor personale te ajută să trăiești o viață autentică și congruentă cu tine însuți. Atunci când acționezi în acord cu valorile tale, te simți mai autentic și mai în armonie cu tine.
 3. Sursă de motivație: Valorile personale pot fi o sursă de motivație puternică. Atunci când lucrezi în direcția unor obiective aliniate cu valorile tale, vei găsi mai multă energie și entuziasm pentru a-ți atinge scopurile.
 4. Stabilitate emoțională: Cunoașterea și trăirea în acord cu valorile personale pot contribui la stabilitatea emoțională. Știind ce este cu adevărat important pentru tine, poți face față mai bine provocărilor și schimbărilor din viață.
 5. Alegerea carierei potrivite: Valorile pot juca un rol important în alegerea carierei sau domeniului de activitate. Atunci când munca ta este aliniată cu valorile tale, te vei simți mai mulțumit și mai împlinit profesional.
 6. Relații autentice: Cunoscând valorile tale, poți atrage în viața ta persoane cu valori similare și poți construi relații autentice și durabile.
 7. Prioritizarea timpului și resurselor: Valorile te ajută să îți prioritizezi timpul și resursele. Poți aloca mai mult timp și energie lucrurilor și activităților care sunt în concordanță cu ceea ce contează cel mai mult pentru tine.
 8. Dezvoltare personală: Cunoașterea valorilor personale poate facilita dezvoltarea personală și creșterea. Poți lucra asupra aspectelor care nu sunt în acord cu valorile tale sau să îți îmbunătățești abilitățile care te ajută să trăiești în concordanță cu ele.

În ansamblu, cunoașterea valorilor personale te ajută să trăiești o viață mai autentică, mai înțeleaptă și mai împlinită, în care acțiunile tale reflectă ceea ce ești cu adevărat.

Îndrăznește să strălucești!🌞

#valori

#autenticiate

#dezvoltarepersonala

#manifestareconstienta

Requirements

 • Aplicația Zoom
Avatar utilizator

Lăcrămioara Marița

8 Recenzii
2 Persoane
6 Cursuri
5.0
3 recenzii
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stele
0%

3 Recenzii

 1. Andreea

  august 12, 2023

  Un curs unic și extraordinar pe care fiecare om ar trebui sa îl parcurgă cel puțin odată. Cursul mi-a adus multa claritate, conștientizări dar și elemente surpriza 🙂. Recomand cu toată încrederea acest curs a cărui “valoare” este neprețuită!

 2. Ramona

  august 13, 2023

  Personal după acest curs, am câștigat claritate și focus. Acestea mi-au fost de folos pentru a lua decizii solide și de a acționa în mod motivat deoarece valorile reprezintă priorități care îți spun cum să îți petreci timpul aici și acum.
  Daca te simți confuz și vrei să îți îmbunătățești viața, recomand cu mare drag acest curs de valori personale.

 3. Alexandrina

  august 14, 2023

  Personal după acest curs am câștigat mai multă claritate și focus. Acest curs ma ajuta sa iau decizii corecte și solideî n favoarea mea.
  Dacă simți și tu ca ai nevoie de a-ți descoperi valorile sau ești confuz îți recomand cu multa încredere acest curs de valori personale.

Adaugă recenzie

Cursuri asemănătoare