Bun venit in universul meu!

Vreau sa incep prin a-ti spune povestea logo-ului meu.

Povestea fluturelui si a florii-soarelui.

Știi de ce mă fascinează fluturii? Pentru că sunt atât de frumoși, de gingași și de veseli, sunt liberi să zboare oriunde doresc și poposesc doar în locuri curate și frumoase ,ai observant? 

De obicei se simt bine în compania unei flori .

Ce au în comun fluturele și floarea soarelui? Faptul că amândoi au nevoie de soare ca să strălucească ,ca să-și poată împlini menirea și să răspândească bucurie și frumusețe în jur.

Așa simt că a fost și parcursul meu, m-am metamorfozat din omida care își dorea cu putere să zboare, dar îi era teamă să renunțe la învelișul care o ținea captivă, până când a înțeles că se simțea nefericită pentru că de fapt a fost creată să zboare.Asta e rostul ei!

Întotdeauna am putut să văd strălucirea în ceilalți, doar că nu mereu am avut uneltele și tehnicile potrivite pentru a ajuta oamenii să-și descătușeze potențialul . Astăzi îmi asum cu bucurie rolul de soare , care încălzește sufletele, aduce lumină și călăuzește persoanele care vin cu încredere și deschidere spre mine.

“Cred cu tarie ca nimic pe lumea asta nu e intamplator.

Nici tu nu esti intamplator aici.

Cauți ceva! 

Iti recomand sa iti setezi o intentie clara inainte de a continua.”

Misiunea mea este să fiu lumină și inspirație pentru 1 milion de persoane!

Pentru că eu cred că fiecare om e frumos și a venit cu o misiune sfântă și importantă în această lume și doar când noi ne dăm voie să ne trăim viața în autenticitate și în valorile noastre cele mai înalte, abia atunci suntem fericiți, împliniți, simțim pace și sentimentul unei vieți trăite cu semnificație .

Atunci strălucim

Crezi că eu am strălucit dintotdeauna?

Nu . Insă mereu am fost preocupată și fascinată de nevăzut .

 Mereu am avut curiozitatea să descopăr, să înțeleg viața și oamenii într-un mod profund .

 Și curiozitatea aceasta m-a purtat prin multe locuri. Unele mi-au plăcut, altele nu; unele am simțit că îmi dau aripi, altele m-au făcut să mă simt captivă și neînsemnată . Insă nu m-am oprit niciodată din a căuta.

Azi vin in fata ta cu experiența celor 30 de ani de activitate didactică la catedră ca învățătoare, director de școală, profesor de colegiu, context în care mi-am rafinat abilitățile de comunicare și colaborare atât cu tinerii și elevii, cât mai ales cu părinții acestora, apoi coordonator club de voluntariat,proprietar și coordonator de Club de Nutriție și Mișcare, formator și trainer într-o mare diversitate de cursuri pe care le-am susținut cu peste 1000 de persoane în ultimii 20 de ani, dar mai ales cu expertiza mea de Coach în Manifestare Conștientă și vindecare traume.

Călătoria mea spre autenticitate și strălucire a fost tumultoasă, cu foarte multe provocări și poticneli, însă valorile înalte pe care le-am dobândit de la bunicii mei și de la mama mea m-au sprijinit să-mi continui drumul. Perseverența ,setea de profunzime, dorința de creștere și contribuție au fost mereu motoarele care m-au propulsat înainte,mi-au fost calauze prin marea de frustrari, neputinte si esecuri pe care le-am experimentat.

Am căutat răspunsuri în exterior, la alții, într-o carte, într-un curs, într-un nou proiect . Si din fiecare am luat cat am putut să absorb la momentul respectiv .

Și, privind în urmă, uneori mă întreb: de ce mi-a luat atât de mult timp?

Dar foarte repede îmi dau singură răspunsul: pentru că atât am avut nevoie!

E procesul meu și aleg să mă bucur de el.

Și sunt recunoscătoare pentru tot ce m-a adus aici, oameni,evenimente,trairi,provocari.

Și privesc în urmă la acele momente în care m-am simțit respinsă, neînțeleasă, abandonată,la acele ciclicitati de care acum sunt conștientă și aleg să-mi iau darurile din fiecare . Și e minunat !

Ce bogăție aveam întotdeauna în mine dar eu o căutam în afară

 

Cum am reușit să-mi recapăt strălucirea?

Într-un moment de mare frustrare și supărare, cand nu mai vedeam ieșirea dintr-un scenariu care parcă se scria singur și eu nu știam cum să-l pot schimba, am început formarea în metoda de manifestare conștientă și așa a început procesul meu profund de transformare și vindecare .

Și pe măsură ce vindecam în mine acele răni profunde care au sângerat atât de mult timp și m-au ținut prizonieră în propriile mele tipare toxice, am început să manifest schimbări pe toate planurile vieții mele .Dar mai ales, am inceput sa simt ca SUNT asa cum visam sa devin.

Am învățat să cultiv relația de iubire cu cea mai importantă persoană din viața mea, cu singura persoană care este și va fi mereu alături de mine: EU!

Știi ce a făcut la mine o mare diferența?

Faptul că am înțeles cum funcționează manifestarea . Si odată ce am înțeles asta, mi-am asumat responsabilitatea totală pentru viața mea și pentru faptul că eu am creat, atât conștient, cat mai ales inconștient,(din tiparele create de trauma) tot ce am adus în realitatea mea .

Nu e confortabil să-ți asumi faptul că tu ai co – creat și lucrurile neplăcute pe care le-ai trăit și că de fapt nu ești o biată victimă a destinului . O, nu, sa nu crezi ca mi-a plăcut partea asta! La început am respins asta cu toată ființa mea .Insa daca vrei sa pastrezi lucrurile asa cum sunt, vei avea tot ce ai mai avut.Si asta nu mai doream.

Acum, la 48 de ani, simt că sunt acolo unde am nevoie să fiu . Azi simt în fiecare zi bucuria de a fi eu, cea UNICA, AUTENTICA și VALOROASA.

Azi îmi dau voie să strălucesc!

Visul meu este să inspir și să susțin 1 milion de oameni să-și găsească autenticitatea și strălucirea. Vreau să fac asta doar cu oamenii care caută . Care caută să crească, să se dezvolte . Care simt că există mai mult de atât . Că există mai mult potențial. 

Si că ei merită mai mult .

Am realizat că am avut nevoie să parcurg acest drum pentru a putea fi ghid pentru persoanele care încă nu și-au găsit calea, care nu au ajuns la esență, dar care își doresc cu toată puterea să devină acea persoană la care visează, acea persoană conștientă de Misiunea ei pe acest pământ și, după ce o descoperă, să o trăiască în dăruire, bucurie și creștere continuă .

Ce îmi face mie sufletul să cânte?

Ce mă încântă pe mine cel mai mult sunt rezultatele clienților mei . Iubesc să le văd strălucirea din ochi la finalul ședinței , să trăiesc împreună cu ei transformarea și să mă bucur de realizările lor .

E o mare binecuvântare pentru mine , dar deopotrivă și o mare responsabilitate pe care o iau foarte in serios.

Dacă simți că ți-ar face plăcere să stăm împreună la un ceai, să stăm puțin de vorbă de la suflet la suflet, să-mi spui care sunt durerile, preocupările și dorințele tale, aștept invitația ta cu bucurie și cu dorința de a ne conecta și de a găsi împreună calea cea mai potrivită pentru tine.

Poți programa întâlnirea cu mine aici .

Indrăznește să strălucești!🌞