Workshop Învârte ROATA VIETII tale!

3 ore
0 Şedinţe
0 Înscris
(1 Evaluare)

Prezentare generală

CURS ONLINE –
Învârte ROATA VIETII tale!

Cu toții visam la o viața fericita si implinita, nu-i așa? Însă in realitate, avem o convingere care ne spune ca nu putem avea tot ce ne dorim; ca ori avem o relație/familie fericita, ori avem sănătate sau cariera / bani.

Vestea buna este ca noi chiar PUTEM avea tot ce ne dorim câta vreme avem claritate asupra cine suntem cu adevărat si avem curajul sa scoatem la suprafața convingerile care ne limitează; învățam cum sa le transformam in convingeri productive , iar apoi, folosind tehnici eficiente, sa putem manifesta constient ceea ce ne dorim !

 

Cunoașterea și înțelegerea celor 8 arii ale vieții tale sau domeniile-cheie în care investești timp și energie este importantă din mai multe motive:

 • Echilibru și bunăstare: Identificarea și evaluarea ariilor tale de viață te ajută să îți dai seama dacă acorzi suficientă atenție fiecărei arii, contribuind astfel la menținerea unui echilibru sănătos între viața personală și profesională.
 • Prioritizarea: Cunoscând ariile tale de viață, poți să îți prioritizezi resursele (cum ar fi timpul și energia) în funcție de importanța fiecărei arii pentru tine. Acest lucru te ajută să îți concentrezi eforturile acolo unde contează cel mai mult.
 • Gestionarea stresului: O înțelegere clară a ariilor tale de viață te poate ajuta să identifici sursele potențiale de stres și să dezvolți strategii pentru a le gestiona mai eficient.
 • Setarea obiectivelor: Cunoașterea ariilor tale de viață te poate ghida în stabilirea obiectivelor și aspirațiilor. Poți să îți fixezi ținte în fiecare domeniu în funcție de ceea ce consideri important.
 • Evaluarea progresului: Monitorizarea progresului în fiecare arie a vieții tale devine mai ușoară atunci când știi exact ce așteptări ai în fiecare domeniu. Poți să vezi mai clar dacă ai obținut rezultatele dorite și să ajustezi cursul, dacă este necesar.
 • Motivație: Având în vedere ariile tale de viață, poți găsi mai ușor sursa motivației. Când vezi că progresezi în direcția dorită în diferite arii, vei simți un sentiment de împlinire și determinare.
 • Dezvoltare personală: Identificarea ariilor în care simți că ai nevoie de îmbunătățiri poate să te îndrume către dezvoltarea personală. Astfel, poți să lucrezi asupra calităților și abilităților care te ajută să te dezvolți în fiecare domeniu.
 • Planificarea viitorului: Înțelegerea ariilor tale de viață poate contribui la planificarea pe termen lung. Poți să îți imaginezi unde vrei să fii în fiecare arie peste câțiva ani și să începi să pui bazele pentru acea viziune.
 • Fericire și satisfacție: Având un control mai mare asupra ariilor tale de viață, poți crea o viață care te împlinește și în care te simți fericit și satisfăcut.

 

Vei afla:

✨Care sunt cele mai importante 8 arii ale vietii tale si câta importantă ii acorzi fiecăreia dintre ele;
✨Care sunt cele 2-3 arii unde vrei sa aduci îmbunătățiri in următoarele 3-6 luni;
✨6 pași simpli pentru a obține rezultate in ariile prioritare pentru tine;
✨Te ghidez sa transformi lista de dorinte in scopuri care sa te ducă la destinația dorita;

 

Îndrăznește să stralucești!🌞

#dezvolarepersonala

#crestere

#progres

#manifestareconstienta

Requirements

 • Aplicația Zoom
Avatar utilizator

Lăcrămioara Marița

8 Recenzii
2 Persoane
6 Cursuri
5.0
1 recenzie
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stele
0%

1 Recenzie

 1. Laura Boitor

  august 12, 2023

  Am participat la cursul fizic in cadrul căruia am avut parte de multe momente de “aha”, s-a conturat mult mai bine informația pe care o știam pana in punctul acela și am adaugat plus de informații.
  Recomand cu drag persoanelor care simt ca bat pasul pe loc și nu reusesc sa identifice de ce.

Adaugă recenzie

Cursuri asemănătoare