Lacramioara Marita - Coach Manifestare

Transformă-ți Viața cu programul de grup

Învârte Roata Vieții Tale

Participă la un Program Exclusiv de Grup la Prețul Special de 197 lei

Nu mai lăsa timpul să treacă fără să acționezi pentru ceea ce îți dorești cu adevărat.

Descoperă cum să îți echilibrezi și îmbunătățești viața în cele mai importante arii, de la carieră la relații personale, în cadrul programului nostru de grup “Învârte Roata Vieții Tale”.

Sub îndrumarea mea, expertă în coaching de manifestare, vei explora cele 8 arii esențiale ale vieții și vei învăța cum să le echilibrezi pentru a atinge fericirea și împlinirea.

În doar câteva sesiuni, vei dobândi claritatea și instrumentele necesare pentru a face schimbări pozitive și durabile.

Auto-Reflecție

Planificare

Acțiune

Persistență

Ești prins într-un vârtej de incertitudine și frustrare?

Te simți blocat(ă) într-o rutină care îți sufocă ambițiile și visele?

Poate că te confrunți cu provocări care par de neînvins în cariera ta, sau relațiile tale par să fie într-un impas continuu.

Îți recunoști ziua de mâine ca fiind o copie palidă a celei de ieri, fără nicio schimbare sau progres?

Învârte Roata Vieții Tale îți oferă o mână de ajutor, o oază de speranță și transformare în acest deșert al stagnării.

Și cel mai incredibil aspect?

Totul la pretul de DOAR 197 Lei!

Acesta nu este doar un program, ci o călătorie de redescoperire și reînnoire, care te va ghida pas cu pas spre o viață în care te vei simți din nou în control, energizat și împlinit.

Nu lăsa această oportunitate să treacă pe lângă tine – este momentul să faci primul pas spre o viață pe care o meriți cu adevărat.

Mulți dintre noi ne confruntăm cu sentimentul de stagnare.

Acest program te va ghida prin procesul de auto-descoperire, stabilirea obiectivelor și implementarea unui plan de acțiune personalizat.

Vei învăța să-ți aliniezi dorințele cu valorile tale autentice și să depășești obstacolele emoționale.

Crezi că eu am strălucit dintotdeauna?

Salutare! Sunt Lăcrămioara Marița și vreau să îți împărtășesc o parte din călătoria mea.

Misiunea mea este să fiu lumină și inspirație pentru 1 milion de persoane. Știu că fiecare dintre noi este unic, frumos și are o misiune sfântă în această lume.

Doar atunci când ne dăm voie să trăim în autenticitate și conform valorilor noastre, putem simți cu adevărat fericirea și împlinirea. Atunci, și numai atunci, strălucim cu adevărat.

Dar, te-ai întrebat vreodată dacă am fost mereu această sursă de strălucire și inspirație? Răspunsul este nu.

Deși am fost mereu fascinată de lumea nevăzută și am avut o curiozitate profundă de a înțelege viața și oamenii, călătoria mea nu a fost mereu ușoară. Am căutat răspunsuri în exterior, în cărți, cursuri, proiecte și la alții. Uneori m-am simțit captivă, neînsemnată și respinsă. Dar nu m-am oprit niciodată din căutare.

Într-un moment de mare frustrare, am descoperit metoda de manifestare conștientă. A fost momentul meu de cotitură, începutul unei transformări profunde. Am învățat să mă iubesc pe mine însămi și să îmi asum responsabilitatea pentru realitatea pe care o creez. A fost un proces dureros, dar necesar.

Astăzi, la 48 de ani, simt că sunt exact unde trebuie să fiu, strălucind în autenticitatea mea.

Prin programul Învârte Roata Vieții Tale vreau să împărtășesc cu tine tot ceea ce am învățat. Vreau să te ajut să descoperi strălucirea și autenticitatea ta, să îți dai voie să fii tu însuți și să îți trăiești viața la potențialul maxim. Dacă simți că există mai mult în tine, că merită mai mult și că ești pregătit să te dezvolți, atunci acest program este pentru tine.

Probabil că te întrebi ce implică programul de grup

Învârte Roata Vieții Tale?

“Învârte Roata Vieții Tale” este acum un program de grup inovator, oferit la un preț accesibil de 197 lei, conceput pentru a te ghida într-o călătorie de autodescoperire și transformare personală.

Prezentare Generală a Programului:

Acest program te invită să explorezi cele 6 arii esențiale ale vieții tale, oferindu-ți instrumente și cunoștințe pentru a naviga cu succes în propria existență. Vei învăța să echilibrezi aceste arii, contribuind astfel la o viață mai armonioasă și împlinită.

Pașii Cheie ai Programului:

 1. Auto-reflecție și Clarificare:

  • Analizează motivele pentru care dorești schimbarea și identifică ariile vieții care necesită îmbunătățiri.
  • Stabilește obiective clare și realizabile pentru ariile selectate.

 2. Planificare:

  • Elaborează un plan detaliat cu pași mici și realizabili pentru a atinge obiectivele stabilite.
  • Include termene limită și etape intermediare pentru a menține focusul și direcția.

 3. Acțiune și Implementare:

  • Aplică cunoștințele și abilitățile tale în practică, fie că este vorba despre carieră, relații, sănătate sau dezvoltare personală.

 4. Flexibilitate și Adaptabilitate:

  • Fii deschis la schimbări și ajustări în funcție de feedback și experiențele personale.

 5. Persistență și Răbdare:

  • Recunoaște că schimbarea poate dura mai mult decât te aștepți și menține o atitudine pozitivă.

 6. Îngrijirea de Sine:

  • Acordă-ți atenție și îngrijire adecvată pe parcursul acestui proces.

Alte Elemente Cheie ale Programului:

 • Alinierea Obiectivelor cu Valorile Personale:

  • Descoperă valorile tale înalte și asigură-te că obiectivele tale sunt în armonie cu ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

 • Identificarea și Depășirea Convingerilor Limitative:

  • Identifică și abordează convingerile limitative care te pot împiedica să atingi obiectivele dorite.

 • Tehnici de Manifestare:

  • Învață tehnici eficiente de manifestare pentru a-ți sprijini realizarea obiectivelor.

“Învârte Roata Vieții Tale” nu este doar un program de coaching, ci o călătorie transformativă care te va echipa cu uneltele necesare pentru a-ți schimba viața în bine.

Cu Lacramioara Marita ca ghid, vei descoperi puterea de a-ți modela viitorul, aliniindu-te cu valorile tale autentice și depășind obstacolele care te-au reținut până acum. Acesta este momentul să faci schimbarea pe care ți-o dorești, la un preț accesibil.

Îndrăznește să Strălucești!

Înscrie-te acum în acest program de grup și începe călătoria ta spre o viață echilibrată și împlinită. Locurile sunt limitate, așa că nu rata această oportunitate unică!

Cerințe:

 • Aplicația Zoom

Participând la programul "Învârte Roata Vieții Tale", vei avea parte de o serie de beneficii transformaționale, care vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității vieții tale.

Iată ce vei obține:

Într-o lume plină de informații și resurse, este esențial să știi ce te așteaptă atunci când investești timp și energie într-un program.

✅ Claritate și Direcție în Viață:
Descoperă o viziune clară asupra a ceea ce îți dorești în viață și stabilește o direcție fermă pentru a-ți urma visurile și aspirațiile.

✅Plan Personalizat pentru Atingerea Obiectivelor:
Beneficiază de un plan de acțiune personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor tale unice, care te va ghida pas cu pas spre realizările dorite.

✅ Depășirea Blocajelor Emoționale:
Identifică și depășește obstacolele emoționale și psihologice care te-au împiedicat până acum, deschizând calea către o viață mai împlinită și fericită

Tehnici Eficiente de Manifestare:
Învață și aplică tehnici de manifestare care te vor ajuta să atragi în viața ta ceea ce îți dorești, concentrându-te pe gânduri și energii pozitive.

Creșterea Încrederii și Autostimei:
Beneficiezi de experiența și cunoștințele mele, eu am parcurs aceeași călătorie și am reuşit să ajung la transformarea dorită.

✅ Creșterea Încrederii și Autostimei:
Construiește o încredere solidă în propriile tale abilități și o autostimă sănătoasă, esențiale pentru succesul personal și profesional.

✅ Programul la Prețul Special de 197 lei:
Aceasta este o oportunitate valoroasă de a investi în dezvoltarea ta personală cu un cost minim. Programul “Învârte Roata Vieții Tale” oferă mai mult decât coaching tradițional; este un ghid pentru transformarea profundă și autentică pe care ți-o dorești în viață. 

Ce pierzi dacă nu te înscrii în program?

 1. Oportunitatea de Claritate și Direcție:
  Fără acest program, s-ar putea să continui să te simți pierdut și fără o direcție clară în viață. Programul “Învârte Roata Vieții Tale” oferă instrumentele necesare pentru a-ți găsi drumul și a-ți stabili obiectivele, toate acestea pentru un cost accesibil.

 2. Șansa de a Depăși Blocajele Emoționale:
  Ai putea rata ocazia de a lucra asupra blocajelor emoționale care te împiedică să avansezi. Programul nostru te ajută să identifici și să depășești aceste obstacole, oferindu-ți un cadru structurat pentru creștere personală.

 3. Accesul la Tehnici de Manifestare Eficiente:
  Pierzi accesul la tehnici dovedite de manifestare care te pot ajuta să atragi succesul și împlinirea în viața ta, toate acestea la un preț avantajos.

 4. Dezvoltarea Încrederii și Autostimei:
  Oportunitatea de a construi și întări încrederea în sine și autostima poate fi pierdută. Aceste calități sunt vitale pentru succesul în orice domeniu al vieții și sunt un aspect central al programului nostru.

 5. Transformarea Personală și Profesională:
  Pierzi șansa de a experimenta o transformare profundă atât pe plan personal, cât și profesional, care ar putea avea un impact pozitiv pe termen lung.

 6. Oportunitatea de a Lucra cu un Coach Experimentat:
  Nu rata ocazia de a lucra într-un grup ghidat de un coach experimentat, care te poate ghida și susține în călătoria ta de dezvoltare personală.

 7. Beneficiul unui Plan Personalizat:
  Fără participarea la program, pierzi beneficiul unui plan personalizat care să te ajute să atingi obiectivele specifice vieții tale.

 8. Economia de Timp și Efort:
  Ai putea pierde economia de timp și efort pe care o aduce un program structurat și ghidat, în loc să încerci să navighezi singur prin provocările vieții.

 9. Suportul și Încurajarea unei Comunități:
  Pierzi suportul și încurajarea pe care o comunitate de persoane cu aceleași obiective și aspirații ți le poate oferi.

 10. Oportunitatea de a-ți Trăi Viața la Potențialul Maxim:
  Poate cel mai important, pierzi șansa de a-ți trăi viața la potențialul său maxim, de a-ți atinge adevăratele aspirații și de a te bucura de o viață mai împlinită și mai echilibrată.

 11. Investiția în Tine:
  Amintește-ți, toate aceste beneficii vin la un preț accesibil de doar 197 lei. “Învârte Roata Vieții Tale” este o oportunitate valoroasă de a investi în tine și în viitorul tău. Nu lăsa această șansă unică să treacă pe lângă tine.

Ce au de spus cei care au trăit transformarea alături de mine...

Vei Continua Să Permiți Viselor Tale Să Rămână Nerealizate?

În tumultul cotidian, ne pierdem adesea în rutină, uitând de aspirațiile care ne-au animat odinioară. “Învârte Roata Vieții Tale” nu este doar un curs online, ci o șansă de a transforma visele în realitate.

Într-o lume în care timpul pare să zboare, a alege să treci peste o oportunitate precum “Învârte Roata Vieții Tale” poate fi echivalentul cu a lăsa visele tale să se estompeze în zare.

Poate simți că nu e momentul sau că nu ești pregătit. Dar, adesea, cele mai mari schimbări vin atunci când decidem să ne confruntăm cu temerile și să acționăm. Programul nostru îți oferă claritatea și curajul necesar pentru a scoate la suprafață și transforma convingerile care te limitează.

Deci, întrebarea rămâne:

Vei continua să permiți viselor tale să rămână nerealizate?

Sau vei face pasul către o viață în care îți manifești visele și îți trăiești potențialul la maxim?

“Învârte Roata Vieții Tale” te invită să explorezi cele 6 arii esențiale ale vieții tale, să identifici ariile unde dorești îmbunătățiri și să aplici pași simpli pentru a obține rezultate concrete. Vei învăța să transformi lista de dorințe în scopuri realizabile, să te dezvolți personal și să planifici viitorul într-un mod care aduce fericire și satisfacție.

Nu lăsa această oportunitate să treacă pe lângă tine. Alege să îți manifești visele și să îți trăiești viața la potențialul său maxim. Alege “Învârte Roata Vieții Tale”.

Îndrăznește să strălucești și să trăiești viața pe care ți-o dorești!

Programează-te acum gratuit la o întalnire one-to-one cu lăcrămioara marița și te va informa de tot ce ține de programul Învârte roata vieții tale