Hai să facem din 2024 anul în care visurile tale devin realitate cu programul de o zi:

MANIFEST YOUR DREAM LIFE

Un program unic de o zi care te va ghida pas cu pas spre realizarea visurilor tale.

Nu mai lăsa timpul să treacă fără să acționezi pentru ceea ce îți dorești cu adevărat.

Locaţia: Clubul de Manifestare

Str. Corneliu Coposu nr 2, etaj 3, camera 43, Mun. Satu Mare

NU RATA OCAZIA OFERTEI EARLY BIRD!

DOAR 398 RON DACĂ TE ÎNSCRII PÂNĂ ÎN DATA DE 31 DECEMBRIE!

Educație

Planificare

Coaching

Distracție

conectare

Te-ai trezit vreodată dorind să pierzi acele kilograme în plus, dar te regăsești mereu renunțând la dietă?

Ai visat la o relație împlinită, dar te simți blocat în singurătate sau în relații nesatisfăcătoare?

Poate ai aspirat la independența financiară, visând la ziua în care nu vei mai fi îngrijorat de bani, dar te afli încă luptându-te cu finanțele?

Sau poate că ai visat să călătorești în locuri exotice, dar vacanțele tale rămân doar niște planuri pe hârtie. Sau, poate, te-ai imaginat conducând mașina visurilor tale, simțind libertatea și succesul, dar realitatea pare departe de acest vis?

Vezi cum alții își ating obiectivele și își trăiesc visele, în timp ce tu ești prins într-un cerc vicios de amânări și nesiguranțe. Ai încercat tot felul de metode pentru a-ți îmbunătăți viața, dar parcă nimic nu aduce rezultatele dorite. Frustrarea crește, speranța scade.

E timpul să îți dai seama că nu ești singur în această luptă.

Mulți dintre noi ne confruntăm cu aceleași provocări și obstacole.

Dar adevărata diferență este făcută de acțiunile pe care le luăm și de resursele pe care le folosim.

Nu lăsa îndoielile și temerile să îți dicteze viitorul. Ești la un pas distanță de schimbarea pe care ți-o dorești cu adevărat.

Crezi că eu am strălucit dintotdeauna?

Salutare! Sunt Lăcrămioara Marița și vreau să îți împărtășesc o parte din călătoria mea.

Misiunea mea este să fiu lumină și inspirație pentru 1 milion de persoane. Știu că fiecare dintre noi este unic, frumos și are o misiune sfântă în această lume.

Doar atunci când ne dăm voie să trăim în autenticitate și conform valorilor noastre, putem simți cu adevărat fericirea și împlinirea. Atunci, și numai atunci, strălucim cu adevărat.

Dar, te-ai întrebat vreodată dacă am fost mereu această sursă de strălucire și inspirație? Răspunsul este nu.

Deși am fost mereu fascinată de lumea nevăzută și am avut o curiozitate profundă de a înțelege viața și oamenii, călătoria mea nu a fost mereu ușoară. Am căutat răspunsuri în exterior, în cărți, cursuri, proiecte și la alții. Uneori m-am simțit captivă, neînsemnată și respinsă. Dar nu m-am oprit niciodată din căutare.

Într-un moment de mare frustrare, am descoperit metoda de manifestare conștientă. A fost momentul meu de cotitură, începutul unei transformări profunde. Am învățat să mă iubesc pe mine însămi și să îmi asum responsabilitatea pentru realitatea pe care o creez. A fost un proces dureros, dar necesar.

Astăzi, la 48 de ani, simt că sunt exact unde trebuie să fiu, strălucind în autenticitatea mea.

Prin programul “MANIFEST YOUR DREAM LIFE”, vreau să împărtășesc cu tine tot ceea ce am învățat. Vreau să te ajut să descoperi strălucirea și autenticitatea ta, să îți dai voie să fii tu însuți și să îți trăiești viața la potențialul maxim. Dacă simți că există mai mult în tine, că merită mai mult și că ești pregătit să te dezvolți, atunci acest program este pentru tine.

Probabil că te întrebi ce implică programul

"MANIFEST YOUR DREAM LIFE"

Pe măsură ce intrăm în 2024, ‘MANIFEST YOUR DREAM LIFE’ se prezintă ca un catalizator unic pentru anul tău de succes.

Acest program de o zi este conceput nu doar pentru a marca un nou început, ci pentru a transforma întregul an într-o călătorie de realizare a visurilor tale.

La finalul programului, vei pleca nu doar cu inspirație și noi cunoștințe, ci și cu ‘dream chart-ul’ vieții tale – un plan personalizat și concret care te va ghida spre descoperirea și realizarea visurilor tale în 2024 și dincolo de acesta.

Iată ce îți ofer prin programul de o zi ,, Manifest your dream life”:

 1. Identificarea Visurilor:
  Înainte de a putea manifesta ceea ce îți dorești, trebuie să știi cu precizie ce vrei. Voi lucra împreună cu tine pentru a-ți clarifica visele și aspirațiile, transformându-le în obiective concrete.

 2. Planificare Strategică:
  Odată ce știi ce vrei, te voi ajuta să-ți creezi un plan de acțiune detaliat. Fiecare pas va fi gândit astfel încât să te apropie de visul tău.

 3. Tehnici de Manifestare:
  Vei învăța metode și tehnici dovedite de manifestare care au ajutat sute de oameni să își transforme visele în realitate. Aceste tehnici sunt bazate pe principii științifice și spirituale.

 4. Sprijin Continuu:
  Pe parcursul programului, vei beneficia de sesiuni de coaching individuale și de grup, unde vei putea discuta provocările cu care te confrunți și vei primi îndrumări personalizate.

 5. Comunitatea ‘MANIFEST YOUR DREAM LIFE’:
  Alăturându-te programului, devii membru al unei comunități de oameni dedicați, care, la fel ca tine, sunt pe drumul spre realizarea visurilor. Acest sprijin reciproc și schimbul de experiențe pot fi esențiale în călătoria ta.

 6. Resurse Suplimentare:
  Pe lângă programul intensiv de o zi, vei avea acces la o serie de resurse: cărți, webinarii, ateliere și materiale exclusive care îți vor oferi cunoștințele și inspirația necesară pentru a avansa.

Ce îți aduce cu adevărat programul

MANIFEST YOUR DREAM LIFE?

Într-o lume plină de informații și resurse, este esențial să știi ce te așteaptă atunci când investești timp și energie într-un program.

Așadar, ce diferențiază “MANIFEST YOUR DREAM LIFE” de alte programe și cum te va ajuta să îți transformi viața?

Iată ce vei obține într-o singură zi:

✅ Claritate și Viziune:
Vei avea o imagine clară asupra visurilor și obiectivelor tale, eliminând confuzia și sentimentul de a fi pierdut în propria viață.

✅Instrumente Practice:
Nu doar teorie, ci metode concrete și tehnici pe care le poți aplica imediat pentru a vedea rezultate.

✅ Încredere în Propria Persoană:
Prin exercițiile practice şi sesiunile intensive vei construi o încredere solidă în tine și în capacitatea ta de a-ţi manifesta visele.

✅ Conexiune Autentică:
Vei face parte dintr-o comunitate de oameni care împărtășesc aceleași aspirații, oferindu-ți sprijin și încurajare

✅ Acces la Expertiză:
Beneficiezi de experiența și cunoștințele mele, eu am parcurs aceeași călătorie și am reuşit să ajung la transformarea dorită.

✅ Dezvoltare Continuă:
Programul este conceput pentru a te susține în evoluția ta, oferindu-ți resurse și materiale actualizate pentru creșterea ta continuă.

✅ Rezultate Tangibile:
Nu doar promisiuni, ci schimbări reale și măsurabile în viața ta, pe măsură ce aplici principiile și tehnicile învățate.

Ce pierzi dacă nu te înscrii în program?

 1. Oportunitatea de Claritate:
  Fără acest program, s-ar putea să continui să te simți pierdut sau confuz în privința direcției tale în viață, fără o viziune clară asupra a ceea ce îți dorești cu adevărat.

 2. Accesul la Tehnici Eficiente:
  Vei rata șansa de a învăța metodele și tehnicile dovedite care au ajutat sute de oameni să își transforme visele în realitate.

 3. Sprijinul unei Comunități:
  Fără a fi parte din program, vei pierde conexiunea cu o comunitate de indivizi care împărtășesc aceleași aspirații și care pot oferi sprijin și încurajare.

 4. Expertiza Lăcrămioarei Marița:
  Vei rata șansa de a beneficia de experiența și cunoștințele unei persoane care a parcurs aceeași călătorie și a ajuns la transformarea dorită.

 5. Dezvoltare Personală Accelerată:
  În loc să îți petreci ani de zile încercând să descoperi singur răspunsurile, vei pierde accesul la un program structurat care te poate ghida eficient spre succes.

 6. Încredere și Autenticitate:
  Fără instrumentele și tehnicile adecvate, s-ar putea să continui să te lupți cu nesiguranțele și să îți fie greu să îți trăiești viața într-un mod autentic.

 7. Rezultate Tangibile:
  În loc să vezi schimbări reale și măsurabile în viața ta, s-ar putea să te simți blocat în aceeași rutină, fără progres vizibil.

 8. Investiție în Tine Însuți:
  A nu te înscrie în program înseamnă a rata o oportunitate valoroasă de a investi în dezvoltarea ta personală și în viitorul tău.

 9. Transformare și Vindecare:
  Vei pierde șansa de a te angaja într-un proces profund de transformare și vindecare, care poate aduce pace și împlinire în viața ta.

 10. Sentimentul de Regret:
  Peste ani, s-ar putea să te uiți înapoi și să regreți că nu ai luat măsuri atunci când aveai ocazia, lăsând visele și aspirațiile tale nerealizate.

Alegerea de a te înscrie în “MANIFEST YOUR DREAM LIFE” poate fi decizia care îți schimbă viața. Nu lăsa oportunitatea să îți scape printre degete.

Ce au de spus cei care au trăit transformarea alături de mine...

Agenda programului de o zi: manifest your dream life

10:00-13:00

SESIUNEA 1

ANALIZA-  THE PAST

10:00-10:30

Să ne cunoaștem!

 

10:30-11:30

De ce să analizezi?

De ce să planifici?

 

11:30-11:45

Coffe Break

 

11:45-12:45

Analiza anului trecut

lucru individual pe fise

12:45-13:00

Conștientizări,concluzii,lecții

 

13:00-14:00

PAUZA DE PRÂNZ

 

14:00-19:00

SESIUNEA a 2 a

PLANIFICARE-  THE FUTURE

14:00-16:30

Designul vietii mele

lucru individual pe fise

16:30-16:45

Coffe Break

 

16:45-18:00

Dream Chart-ul meu

 

18:00-18:15

Meditație pentru Manifestare

 

18:15-18:45

Feedback,concluzii

 

18:45-19:00

Zborul

 
   

Când și unde va avea loc?

Sâmbătă, 20 IANUARIE 2024, te invităm să fii parte din aventura ,,Manifest Your Dream Life”.

Și pentru că magia se întâmplă față în față, pregătește-te pentru o experiență reală, palpabilă.

Curios unde?

Locaţia: Clubul de Manifestare 
Str. Corneliu Coposu 2, etaj 3 camera 43  ,Satu Mare, 440005

Vei Continua Să Permiți Viselor Tale Să Rămână Nerealizate?

În tumultul cotidian, ne pierdem adesea în rutină, uitând de aspirațiile care ne-au animat odinioară. Pe măsură ce 2024 se apropie, ne confruntăm cu o nouă oportunitate de a rescrie povestea noastră.

“Manifest Your Dream Life” nu este doar un program, ci reprezintă șansa ta de a transforma visele în realitate în acest nou an. Într-o lume în care timpul pare să zboare, alegerea de a participa la ‘Manifest Your Dream Life’ în 2024 poate fi decizia care împiedică visele tale să se estompeze în zare.

Poate simți că nu este momentul sau că nu ești pregătit. Dar, adesea, cele mai mari schimbări vin atunci când decidem să ne confruntăm cu temerile și să acționăm. 2024 poate fi anul tău de cotitură, momentul în care alegi să nu mai permiți viselor tale să rămână nerealizate.

Deci, întrebarea rămâne:

Vei lăsa ca 2024 să fie doar un alt an sau vei face pasul către o viață în care îți manifești visele și îți trăiești potențialul la maxim?

Completează formularul și hai să transformăm 2024 într-un an strălucitor și plin de împliniri pentru tine.

Programează-te acum gratuit la o întalnire one-to-one cu lăcrămioara marița și te va informa de tot ce ține de programul ”manifest your dream life”